Tarih:

Paylaş:

Çin-Avrupa Demiryolu, Alman şehrine kalkınma fırsatları getiriyor

Benzer İçerikler

Bu yazı şu dillerde de mevcuttur: English

Uluslararası lojistikte önemli bir bağlantı olan Çin-Avrupa Demiryolu Ekspresi’nin (CRE) Duisburg’da faaliyete başlamasından bu yana geçen on üç yılda Alman kentinin demiryolu üzerinde önemli bir merkez olarak profili giderek yükseliyor.

Xinhua muhabirlerinin kısa bir süre önce gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Duisburg’daki hareketli terminaller, limanlar ve depolar şehrin artan canlılığının altını çizdi. CRE yerel iş dünyasını önemli ölçüde etkiledi.

Duisburg’un merkezi lojistik merkezlerinden birinde, Çinli lojistik şirketi Western Post’un Alman iştiraki olan AUKLogis GmbH, CRE hizmetlerini kullanan müşteriler için depolama ve gümrükleme hizmetleri sağlıyor. Şirket, yerel tüccarların hizmete ilişkin algılarında başlangıçtaki şüphecilikten tanıma doğru bir değişime tanık oldu ve bu da uzun vadeli ortaklıklarla sonuçlandı.

AUKLogis GmbH’nin depo müdürü Fan Yuliang, “Müşterilerimiz sık sık demiryolunun diğer nakliye yöntemleriyle kıyaslanamayacak hız ve güvenilirliğini vurguluyor.” dedi. Güzergahlar genişledikçe ve geliştikçe, hizmete duyulan güven de artmaya devam etti.

https://english.news.cn/20241004/6fe7d4637973433f9c2e440ae02aad55/c.html