Tarih:

Paylaş:

Kazakistan Cumhurbaşkanı, Katar’da yatırım konulu toplantıya katıldı

Benzer İçerikler

Bu yazı şu dillerde de mevcuttur: English Русский

14 Şubat 2024 tarihinde Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Kazak-Katar yatırım yuvarlak masa toplantısına katılan Kazakistan Cumhurbaşkanı Sayın Kasım Cömert Tokayev yaptığı konuşmada, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesini destekleyen Katar Hükümeti ve Katar İş Adamları Derneği’ne teşekkür ederek modern zorluklar bağlamında siyasi irade ve ekonomik faaliyetlerin uyumlu bir şekilde bir araya getirilmesinin önemini vurguladı.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Sayın Kasım Cömert Tokayev, Katar liderliğiyle yapılan görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, ziyaretinin iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunacağına inandığını ifade etti. Kazakistan Cumhurbaşkanı Sayın Kasım Cömert Tokayev, ayrıca etkinliğe katılan tüm katılımcıların iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin başarılı bir şekilde gelişmesine katkıda bulunmasını umduğunu dile getirdi.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Sayın Kasım Cömert Tokayev, Kazakistan’ın vergi ve gümrük tercihleri, projelerin ortak finansmanı, kısmi garantiler ve ihracat destek mekanizmaları sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.

https://centralasia.news/26857-prezident-kazahstana-prinjal-uchastie-v-investicionnom-kruglom-stole-v-katare.html